Sunday, March 26, 2006

Cik Ted sayang....

Assalamualaikum.....

Minta maaf banyak2x sebab dah lama kita tak bersua dalam blog saya sendiri. Maklumlah, seperti saya cakapkan..., tidak tahu apa yang hendak diceritakan sangat selain dari kesibukan diri dalam melunaskan hal-hal rumahtangga dan juga kerenah anak-anak yang tidak pernah putus-putus. Kalau cerita tentang keluarga dan anak-anak saya, nanti boring pula.

Baiklah. Saya pendekkan sahaja cerita yang hendak diceritakan ini.

Pesta Buku Antarabangsa yg ke 25 sedang berlangsung di PWTC. Sebenarnya lokasinya sudah dianjak ke hall yang pada saya lebih luas dan tidak perlu berjalan naik-turun tangga. Cuma jika datang dari arah pintu utama PWTC, mungkin jenuh juga hendak berjalan kaki menyeberangi anak sungai. Jika datang dari arah Jalan Ipoh, memang tidak terasa jauh kaki tu melangkah. Okey, apa yang sebenarnya saya ingin ceritakan adalah CIK TED kesayangan saya ni.

Tahu siapa CIK TED? Ini dia.....



.....kiut kan???

Sesiapa yang pernah 'beremosi' dengan buku terbaru saya Adam dan Hawa, pasti kenal siapa CIK TED yang sebenar. Maka sempena dengan Pesta Buku yang sedang berlangsung ini hingga 2 April (Ahad depan), sesiapa yang ingin mendapatkan buku Adam dan Hawa saya dari gerai Alaf21 dengan kehadiran saya pada waktu itu, akan mendapat cenderahati CIK TED ini dari saya....istimewa.

CIK TED adalah pemberian khas yang saya sendiri sediakan untuk pembaca-pembaca Alaf21 khasnya peminat saya yang selama ini tidak pernah putus-putus menyokong saya. Terima kasih. Kita jumpa di sana!!!

p/s: kalau ingin tahu kehadiran saya di gerai Alaf21, sila rujuk ke laman website Alaf21 www.alaf21.com.my mengenai jadual kehadiran saya sepanjang minggu ini.

5 Comments:

Blogger majid nsem said...

salam kak...
akak,saya nak sgt cik ted 2...
next month bday kwn sy...
saya nak sgt bg die cik ted...
akak,mane nak dptkn cik ted...
help me...
huwaaaa...
saya jeles kat kwn saye(kwn yg laen)psl die dpt cik ted dr akak...
jelesnye...
nak jugak...
hehehehehehe...
t akak balas kt email sy blh x(cewah,byk songeh plak)
sue_eye_lee@yahoo.com
nway,saye ni pmpn tau...
majid nsem 2 name glamer je...
hehehehehe...

9:11 PM  
Blogger Chempaka Biru said...

Hai kak AS.... ala nak la cek Ted tu... nak wat teman tido cam Hawa dalam buku akak tu.. .walaupun marah kat Adam, tapi tetap sayang kat cek Tednya... aduhhhh sweetnya..... pu3 baca berulangkali buku-buku akak.. Jauh.. Jendela hati... Hanya untukmu... yang ke empat..hehehehe miss... dan Adam dan Hawa... sentuhan yang mampu membuai rasa, menyeret emosi untuk turut berada dalam plot cerita.... cayalah kak....;)

5:57 PM  
Blogger Cindai said...

jelesnya.... nak gak... cik ted tu... :-)

9:49 PM  
Blogger Afida Md said...

This comment has been removed by the author.

11:53 PM  
Blogger Afida Md said...

salam... puan aisya sofea. boleh tak sy ingin mendapatkan latar belakang aisya sofea untuk kajian yang saya sedang jalankan.:)dan kalau boleh saya ingin mendapatkan email untuk saling berhubung antara satu sama lain.. terima kasih

11:54 PM  

Post a Comment

<< Home